Monday, 7 November 2011

sedar tak sedar :)

sedar tak sedar , saya dah 18belas tahun , sekejap je kan ,,
sedar tak sedar jugak , tahun depan last sekolah ... lambat lagi kan ?
 :( . puas nak menghadap sekolah tahun depan , nasib baik tinggal setahun je lagi ..
emm , rindunya nak ke zaman kecil kecil dahulu ...
cepatnya masa berlalu kan ? 
teringin nak jumpa kawan2 lama . kumpul balik semua ..
tapi kawan2 lama semua dah bawak haluan masing2 , 
SOMBONG NAK MAMPUS .
tinggal berapa kerat je yang still contact ..
sekarang nih , banyak ada kawan2 baru je ...
:)
hidup makin seronok sekarang nih , 
dah tak tahu nak tulis ape . mengarut je lebih , HARHARHAR .
NO IDEA . BYEBYE :)

saat suka suka :)









Friday, 7 October 2011

selamat pagi :)

selamat pagi  ! HEHE . lama nya mengupdate blog kan ? 
 rindu betol .. asyik busy je .. line internet pula asyik problem je ..
macam mana nak mengupdate kan ..
baru sekarang , line dah okay . so dah boleh start cerita balik ..
macam duluu .. HAHA .. dah berkarat dah blog aku nih ..
akibat telah lama nya di abaikan .. haha . kesian kan .. ?
emm takpe2 .. lepas nih tunggu ada idea . aku update ye blog ?
:) kbye

Tuesday, 16 August 2011

16 hari sudah berlalu ..

diam tak diam , dah 16 hari umat islam menjalankan
 ibadah berpuasa . :)
sekejap je kan ? tak lama lagi dah nak raya ..
whoah , happy nya ! :D
tak sabar rasa nya ..
semakin hari , semakin bersemangat aku nak berpuasa .
bestt , sebab tak sabar nak sambut raya , :)
nak nak  puasa dan raya pada tahun nih , sambut bersama kawan kawan baru .
:D , happy sangat , 

Wednesday, 3 August 2011

ini kah erti sebuah persahabatan dan erti sebuah percintaan ?

hari nih , dalam bulan puasa . aku didatangi masalah dan dugaan .
sampai kan aku tak boleh nak hadap dugaan nih ,
aku rasa , macam dah tak boleh nak bernafas lagi .
ya allah , kenapa kau bagi aku dugaan yang macam nih ?


KEPADA KAU YANG BERGELAR KAWAN :
aku tak sangka kau macam nih , kau puas hati selepas buruk2 kan aku kat bf aku , aku tak tahu lah , masa aku BACA IM kau dengan bf aku , ya allah . jatuh air mata aku , sebab aku tak sangka , kau buad aku macam nih , aku memang tak sangka .
:'(
kau seolah olah membunuh aku secara perlahan lahan .
allah je yang tahu macam mana aku kecewa sekarang nih .
sorang kawan yang bila di dalam keadaan susah , menangis dekat aku , luah kan masalah dekat aku , aku memang BODOH percaya kawan macam kau , kau faham kan macam mana sakit hati nya aku dekat kau yang bernama SEORANG KAWAN ?
AGAK AGAK , NIH KE YANG DI PANGGIL ERTI SEBUAH PERSAHABATAN ?
aku kenal kau dalama , sanggup kau BUAD AKU MACAM NIH .
THANKS , AKU HARAP KAU PUAS .


UNTUK INSAN YANG SELAMA NIH AKU SANJUNG2 .

aku baca semua IM kau , AKU KECEWA .
KAU TAHU TAK APA ITU RASA KECEWA ?
AKU PUASA KAU ORANG 
DAH BAGI AKU JADI MACAM NIH .
kau pergi lah dekat orang lain , betul cakap KAWAN AKU TADI .
KAU DAH BACA KAN IM DIE ?
pergi lahhh , thanks buad aku kecewa .
kau pergi lah dekat BETINA YANG KAU MINTAK NUMBE 2 YE ?
okay good bye

Tuesday, 2 August 2011

saya dan kawan kawan :)


 okay , ini faten . aku panggil die ARAB , sebab hidung die mancung gila , maklum lah kan . ada keturunan arab :) die baik dengan aku 
walaupun kite org baru kenal , tapi semakin rapat sekarang nih . die nih gila gila orang nya , sekepala dengan aku , :D


yang nih pula , CEPOL CAAT  . orang nye sangat gedik . haha .
first first kenal die , aku malu malu .
gelak pun cover cover , bila dah kenal sekarang , hah amik kau , pecah kelas aku gelak , die nih suka buad lawak , tak pernah satu hari tak buad org gelak , :)



hah , yang nih pulak anak dak DOLLAH , :D
syapik nama nya , aku ngn die dah lama kenal . kami memang sekepala , kadang2 je aku touching ngn die , die nih kalau ada ape2 masalah , semua nya nak cerita ngn aku , hehe , kami selalu kongsi masalah sama sama , P/S . kepada YAYANG KU , HOOD , jangan salah sangka ya , kami kawan rapat sahaja , juga kepada WAHIDA ,
hehe , kite org kwn je tau , syapik dah cukup ada kau lah :D



takde cikgu , nih lah kerja kite org , ONLINE FACEBOOK le .
ape lagi , hahah :D


hah , yang nih mirul qasimi , takde ape2 yg aku nak cerita tentang die , kite org bkn rapat pun , saja je take pic sama sama ,
die nih skema org nya ,  haha , die baik , sebab tolong siapkan POWERPOINT yang aku tak siap , hahah . thanks ye mirul :P

okay , takde benda lain lagi aku nak share . nanti bila ada cerita , aku share lagi ye , hehe :D

Sunday, 31 July 2011

first ramadhan .

heee , okay askum .. hari nih first PUASA , :)
seronok .. hehe . malam tadi berduyun2 msg ucap puasa aku dapat , thanks all . hehe . pagi pagi lagi dah bangun sahur , siap adik angkat call kejut kan lagi , hehe . after that , take a few seconds for typing a messages with my baby . :) emm , lepas 2 tido lee ape lagi , haha . bangun je tido , CEPOL CAAT , Msg , kejut sahur , padahal aku dah tido balik dah .. die baru nak bangun sahur , haha . bukan main die LIST kan lagi MENU SAHUR die . hahah . 
untill now , still rasa macam tak puasa , sebab dah terbiasa . tak kesah pun kalau tak makan , :D
hehe , bagus kan ? haha .
tapi mata rasa mengantuk pula , haha . bulan puasa mana boleh asyik tido je kan , makhruh nanti ibadah puasa kita ,
harap harap , puasa aku tahun nih penuh . :D
whoaaahh , tak sabar nya nak raya !
rasa rasa , puasa kali nih macam bersemangat je , :)