Sunday, 31 July 2011

first ramadhan .

heee , okay askum .. hari nih first PUASA , :)
seronok .. hehe . malam tadi berduyun2 msg ucap puasa aku dapat , thanks all . hehe . pagi pagi lagi dah bangun sahur , siap adik angkat call kejut kan lagi , hehe . after that , take a few seconds for typing a messages with my baby . :) emm , lepas 2 tido lee ape lagi , haha . bangun je tido , CEPOL CAAT , Msg , kejut sahur , padahal aku dah tido balik dah .. die baru nak bangun sahur , haha . bukan main die LIST kan lagi MENU SAHUR die . hahah . 
untill now , still rasa macam tak puasa , sebab dah terbiasa . tak kesah pun kalau tak makan , :D
hehe , bagus kan ? haha .
tapi mata rasa mengantuk pula , haha . bulan puasa mana boleh asyik tido je kan , makhruh nanti ibadah puasa kita ,
harap harap , puasa aku tahun nih penuh . :D
whoaaahh , tak sabar nya nak raya !
rasa rasa , puasa kali nih macam bersemangat je , :)

No comments:

Post a Comment