Tuesday, 2 August 2011

saya dan kawan kawan :)


 okay , ini faten . aku panggil die ARAB , sebab hidung die mancung gila , maklum lah kan . ada keturunan arab :) die baik dengan aku 
walaupun kite org baru kenal , tapi semakin rapat sekarang nih . die nih gila gila orang nya , sekepala dengan aku , :D


yang nih pula , CEPOL CAAT  . orang nye sangat gedik . haha .
first first kenal die , aku malu malu .
gelak pun cover cover , bila dah kenal sekarang , hah amik kau , pecah kelas aku gelak , die nih suka buad lawak , tak pernah satu hari tak buad org gelak , :)



hah , yang nih pulak anak dak DOLLAH , :D
syapik nama nya , aku ngn die dah lama kenal . kami memang sekepala , kadang2 je aku touching ngn die , die nih kalau ada ape2 masalah , semua nya nak cerita ngn aku , hehe , kami selalu kongsi masalah sama sama , P/S . kepada YAYANG KU , HOOD , jangan salah sangka ya , kami kawan rapat sahaja , juga kepada WAHIDA ,
hehe , kite org kwn je tau , syapik dah cukup ada kau lah :D



takde cikgu , nih lah kerja kite org , ONLINE FACEBOOK le .
ape lagi , hahah :D


hah , yang nih mirul qasimi , takde ape2 yg aku nak cerita tentang die , kite org bkn rapat pun , saja je take pic sama sama ,
die nih skema org nya ,  haha , die baik , sebab tolong siapkan POWERPOINT yang aku tak siap , hahah . thanks ye mirul :P

okay , takde benda lain lagi aku nak share . nanti bila ada cerita , aku share lagi ye , hehe :D

No comments:

Post a Comment