Thursday, 7 July 2011

i miss you so much MIRA MOX . :(

emm , i rindu sangat dekat you mira , emm . tak tahu kenapa i boleh tiba tiba rindu you . emm . kita kenal dalam facebook je kan . :)
i kenal you pun dari SITI AISHAH .. :)
you kawan yang baik .. suka ambil berat tentang org . you suka dengar masalah i .. i rindu you ..
walaupun kita baru kenal , i tahu you baik .. tak semua kawan yang i kenal mcm you ..
thanks ye sebab dah banyak dengar masalah i , dengar cerita i .
tapi kita dah loss contacts sekarang nih ..
i beruntung dapat kawan yang macam you . thanks SITI AISHAH . :)

No comments:

Post a Comment