Saturday, 25 June 2011

akhirnya cerita cinta kita tamat , walaupun di akhiri dengan kelukaan .

akhirnya ,, tamat sudah , :)
kau yang mula kan dahulu , kau yang buad aku jadi macam nih , kalau kau tak abaikan aku , takkan jadi macam nih , bayangkan . aku sanggup tahan dengan perangai kau selama nih , sebab aku sayang kau punya pasal , aku jadi bodoh tunggu kau , hadap dengan perangai kau , takpe , aku sanggup , lepas 2 kau nak cari point , cakap aku ada lelaki lain , ehh , bukan semua orang sama macam perangai kau , kalau kau dah curang , jangan nak sama kan orang curang macam kau .
aku lain , taksama dengan kau , aku tak tahu , apa tujuan kau nak kan aku kembali dahulu , aku tak tahu kenapa ?  macam macam alasan kau bagi kat aku , walaupun aku tahu , alasan 2 memang tak munasabah .
aku terima . takpe , aku bagi peluang dekat kau banyak kan ? :)
semua orang kata aku bodoh sebab terima kau buad kali KE ENAM . dahsyat kan ?
banyak kali kau kecewa kan aku , aku still terima kau , :)
kau ada nampak tak ? kau ada hargai tak ? emm , lagi kau tuduh2 aku ada lah , aku dah muak dengan perangai kau , TERLALU MUAK . semua benda kau nak betol , taknak mengaku salah lansung , lain kali , jangan cakap kau syg aku kalau kau tak tahu apa itu makna sayang ,
memang aku mengaku , aku sayang kau sangat2 , tapi perangai kau yang dah ubahkan aku , dah ubah hati aku , dah ubah kasih sayang aku , :)
perangai kau ...
aku tak tahu apa makna kau cari aku balik , kau mintak couple , kau cakap nak serius dengan aku , kau cakap nak kahwin dengan aku , aku tak tahu apa makna semua 2 ,
aku dah tawar hati nak berharap ,
berharap benda yang tak pasti ...
dan aku tahu , ianya takkan terjadi ...
nak cakap aku menyesal pun , tak guna , dah banyak kali kau buad aku , aku still terima kehadiran kau .
aku tak tahu , apa salah silap aku dekat kau ..
kenapa mesti kau nak hina hina aku ?
setahu aku , kau yang banyak buad salah dekat aku kan ?
tapi , aku terima salah kau kan ? aku jadi orang bodoh terima kau banyak kali ..
kau tak hargai kan ? kau jangan nak mempertikaikan soal hidup aku , soal pemakaian aku ,
aku adalah aku , aku tak suka nak berselindung2 lagi , aku lebih suka tunjuk kan perangai dan sikap aku yang sebenar , aku tak hipokrit . aku bukan macam kau , kau memang jenis manusia yang tak pernah bersyukur !
kau tak bersyukur lansung , aku nak tengok ada tak manusia yang boleh terima kau macam mana aku terima kau banyak kali macam nih ,
aku nak tengok wehh ..
yang paling aku tak boleh terima , kau cakap aku MURAH ,
kenapa mesti kau nak labelkan aku murah ?
ehh , aku tak kesah kau nak tinggalkan aku , aku dah biasa , sebab kau selalu tinggalkan aku .
yang aku tak boleh terima , yang aku akan ingat sampai mati , kau labelkan aku MURAH .
ORANG CAKAP , BIAR KURANG MAKAN , TAPI JANGAN KURANG AJAR .
dan yang paling aku tak boleh nak terima sangat2 , kau dah buad mak aku menangis , ehh , kalau aku nih anak die , yang buad die nangis , aku still boleh mintak maaf , pujuk mak aku lagi lah ,
nih kau , bukan sapa2 , dah buad mak aku nangis , memang takkan aku terima wehh ,
mak aku sedih sangat bila orang ckp anak die murah , sedangkan mak aku lebih kenal aku , aku nih anak die , sape kau nak cakap aku murah ?
BUKAN KAU KE YANG MURAH ? MENAGIH CINTA , MENAGIH KASIH SAYANG ?
fiker fiker kan lah ,k siapa yang murah .
AKU RASA KAU YANG MURAH , TAK SEDAR DIRI , TERHEGEH HEGEH DEKAT AKU .
AKU TAK RUGI APA APA WEHH , INGAT OKAY , KAU YANG BANYAK RUGI BODOH .
sumpah , aku benci orang macam kau , aku hidup sebenarnya bukan untuk cari musuh ,
tapi kau yang suka buad aku hidup cari musuh ,
cepat betul kasih sayang aku kat kau bertukar menjadi benci sebenci bencinya ,
aku benci kau , sumpah aku takkan terima kau lagi , kau jangan nak terhegeh hegeh lagi dekat aku okay ..
aku takkan terima manusia macam kau lagi dalam hidup aku , kau ingat okay .
aku dah malas nak cerita pasal kau lagi ,
bagus jugak kau nak putus ,
AKU BOLEH DAPAT LAGI BAGUS LAH .
okay , bye :D

No comments:

Post a Comment